Vaskršnji pokloni za mališane

Kako bi mališanima koji se leče od najtežih bolesti na Dečijoj hematoonkološkoj klinici u Nišu ulepšali vaskršnje praznike udruženje Edukacioni forum centar, obradovalo ih je vaskršnjim poklonima.

Sa ovih prozora najveći heroji gledali su predstavu, koju su za njih odigrali glumci Lutkarskog pozorišta u Nišu, nasmejanog lica i širokog osmeha. Mališane, koji se leče od najtežih bolesti na Dečjoj hematoonkološkoj klinici u Nišu, dobri i humani ljudi rešili su da obraduju poklonima, a njohovi osmesi pokazali su da su u tome uspeli.

Na dečjoj hematoonloškoj klinici leči se 19 mališana. Najlmađi pacijent ima 10 meseci, a najstariji 18 godina.

U želji da mališani što pre ozdrave i vrate se svojim porodicama i drugarima Udruženje edukacioni forum cenar i ovog puta organizovalo je akciju koju su podržali brojni sponzori.

Udruženje Edukacioni forum centar, čiji su članovi novanari TV Kopernikus već 15 godina bavi se humanitarnim radom, a svake godine se trude da za najveće praznike obraduju mališane.

Osmesi na licima dece koja se leče od malignih bolesti su veoma dirnuli i usrećili u isto vreme sve koji su učestvovali u akciji vaskršnjeg darivanja. Posebnu zahvalnost dugujemo ljudima velikog srca koji su bez reči prihvatili našu ideju. Evo, da i vi znate i svakako kupujete kod njih ili koristite njihove usluge:
1.PIROĆANAC ARILJE
2.BEBA KIDS
3.FORTE NIŠ
4.VODOMARKET NIŠ
5.THE ENGLISH BOOK KNJIŽARA
6.NEŠA AUTO MIX NIŠ
7.DRAGANA TORTE
8.NIGHT & DAY PICERIJA
9.CINEPLEXX
10.POZORIŠTE LUTAKA NIŠ
Deca su uživala u predstavi glumaca Pozorišta lutaka i radovala se poklonima. Da što pre ozdrave, da se raduju i vesele, to su naše želje!