Darodavci

Za dve ipo decenije uspešnog rada dizajnerski tim prati modne trendove i u proizvodnji koristi proverene najkvalitetnije pamučne materijale u kreiranju prijatne i dopadljive bebi, dečije, ženske i muške odeće. Od nastanka male proizvodnje do prepoznatljivog porodičnog brenda, kompanija meri konstantan rast, što se ogleda u preko stotinu zaposlenih stručnih kadrova. Pored moderne proizvodnje locirane u Arilju, firma svoje proizvode plasira širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Piroćanac Arilje
Ulica Španskih boraca 10 31230 Arilje
031/3894-523, 031/3894-709 i 031/31-000-91

 

Loopia je ovlašćeni registrar .RS domena
Loopia je jedan od vodećih registrara .RS domena. Najniže cene, u kombinaciji s našim naprednim, ali jednostavnim za korišćenje servisom LoopiaDNS su dovoljan razlog da izaberete Loopiu.

Lako do emaila i web sajta
Sa našim korak-po-korak čarobnjacima možete brzo i lako da postavitre e-mail, sajt, blog ili internet prodavnicu bez prethodnog znanja.

Neograničen broj
Možete imati neograničen broj domena, web sajtova i e-mail adresa u jednom nalogu. Pristupačno je i pogodno da sve imate na jednom nalogu.

Sigurniji sajt uz SSL
Instalirajte SSL sertifikat na svom domenu kako biste šifrirali saobraćaj između Vašeg sajta i posetilaca. SSL onemogućava presretanje poverljivih informacija (npr. pristupnih podataka ili podataka o platnim karticama). Saznajte više o SSL-u »

Tehnička podrška cele godine
Loopia tehnička podrška će Vam pomoći u vezi bilo kojeg pitanja o domenima i hostingu. Podršku možete kontaktirati radnim danima od 08:00 – 18:00 i subotom od 10:00 – 14:00 na telefon ili e-mail.

Slanje newsletter-a
Uvećajte svoju prodaju i povežite se bolje sa svojim klijentima putem newsletter servisa i marketinga preko e-maila. “Get a newsletter” je jednostavan i efikasan alat za e-mail distribuciju, a sadržan je u svim našim hosting paketima i LoopiaDNS. Više informacija »

Vremeplov
Sa našim vremeplovom možete lako vratiti sajt na neku tačku u vremenu kada smo za Vas sačuvali sajt