Za dve ipo decenije uspešnog rada dizajnerski tim prati modne trendove i u proizvodnji koristi proverene najkvalitetnije pamučne materijale u kreiranju prijatne i dopadljive bebi, dečije, ženske i muške odeće. Od nastanka male proizvodnje do prepoznatljivog porodičnog brenda, kompanija meri konstantan rast, što se ogleda u preko stotinu zaposlenih stručnih kadrova. Pored moderne proizvodnje locirane u Arilju, firma svoje proizvode plasira širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Piroćanac Arilje
Ulica Španskih boraca 10 31230 Arilje
031/3894-523, 031/3894-709 i 031/31-000-91

Loopia je ovlašćeni registrar .RS domena
Loopia je jedan od vodećih registrara .RS domena. Najniže cene, u kombinaciji s našim naprednim, ali jednostavnim za korišćenje servisom LoopiaDNS su dovoljan razlog da izaberete Loopiu.

Lako do emaila i web sajta
Sa našim korak-po-korak čarobnjacima možete brzo i lako da postavitre e-mail, sajt, blog ili internet prodavnicu bez prethodnog znanja.

Neograničen broj
Možete imati neograničen broj domena, web sajtova i e-mail adresa u jednom nalogu. Pristupačno je i pogodno da sve imate na jednom nalogu.

Sigurniji sajt uz SSL
Instalirajte SSL sertifikat na svom domenu kako biste šifrirali saobraćaj između Vašeg sajta i posetilaca. SSL onemogućava presretanje poverljivih informacija (npr. pristupnih podataka ili podataka o platnim karticama). Saznajte više o SSL-u »

Tehnička podrška cele godine
Loopia tehnička podrška će Vam pomoći u vezi bilo kojeg pitanja o domenima i hostingu. Podršku možete kontaktirati radnim danima od 08:00 – 18:00 i subotom od 10:00 – 14:00 na telefon ili e-mail.

Slanje newsletter-a
Uvećajte svoju prodaju i povežite se bolje sa svojim klijentima putem newsletter servisa i marketinga preko e-maila. “Get a newsletter” je jednostavan i efikasan alat za e-mail distribuciju, a sadržan je u svim našim hosting paketima i LoopiaDNS. Više informacija »

Vremeplov
Sa našim vremeplovom možete lako vratiti sajt na neku tačku u vremenu kada smo za Vas sačuvali sajt

Proizvodnja i prodaja odeće – Modna kuća Edi
Modna kuća EDI bavi se proizvodnjom trikotaže i konfekcije za žene i muškarce. Osnovana je 1993. godine i oslanja se na porodičnu tradiciju u ovom poslu, koja je duga preko pedeset godina. Tokom godina poslovanja, kolekcije brenda EDI su više puta nagrađivane, kompanija je stekla brojne verne potrošače i distributere. EDI kvalitet i dizajn postaju prepoznatljivi, pa i ne čudi što je EDI jedno od vodećih imena u svetu mode na domaćem tržištu.

Flert poslastice – spoj tradicionalnog i savremenog
Poslastičara Flert od 2005. godine predano radi na izradi kvalitetnih torti i kolača za sve prilike i veoma brzo je osvojila srca mnogih sladokusaca. Najfinijim sastojcima i izuzetno pažljivim načinom izrade svakog pojedinačnog proizvoda, garantujemo za kvalitet i savršeni ukus svih proizvoda.

Filozofija koja leži iza stvaranja brenda BEBAKIDS,osnovanog 1989. godine bila je kreirati kompaniju koja je specijalizovana u proizvodnji i distribuciji dečije odeće sa fokusom na najbolji mogući odnos cene i kvaliteta.

Sada vec tradicijom dugom 30 godina zastupljenosti na našem tržištu, BEBAKIDS je pozicioniran kao brend lider u dečijoj modi. BEBAKIDS svojim kupcima pruža visok nivo kvaliteta modernog dizajna namenjen deci uzrasta do 14 godina. www.bebakids.com

Modna kuća Forte osnovana je 2005. godine sa sedištem u Nišu.

Porodična firma koja se bavi veleprodajom visoko kvalitetnih jakni iskrojenih po svetskim standardima. Za njima je 15 godina uspešnog poslovanja na domaćem i inostranom tržištu što im daje garanciju o kvalitetu proizvoda.

Maloprodaja je u svim većim “Martini Vesto” i “Monto Bene” radnjama i drugim prodajnim objektima širom Srbije. www.fortefashion.rs

Vodomarket shop je specijalizovana online prodavnica kupatilske opreme, sa širokim asortimanom baterija, slavina, kupatilskog nameštaja, kupatilske galanterije, ventila…

Njihovu ponudu čine proizvodi renomiranih evropskih i domaćih proizvođača, koji se vode visokim standardima kvaliteta, tehnologije izrade i dizajna.

Vodomarket shop posluje u okviru Vodomarket d.o.o iz Niša, veleprodaje kupatilske opreme osnovane 14.02.2005. godine. Vodomarket d.o.o posluje na celoj teritoriji Srbije i snabdeva preko 600 maloprodaja i veleprodaja. vodomarket-shop.rs

Osnovana u Beogradu krajem prošlog veka kao prvo strano predstavništvo nakon ukidanja sankcija Srbiji, kompanija The English Book imala je za cilj ne samo da upozna naše tržište sa bogatstvom produkcije Oxford University Press-a, a kasnije i Macmillan Education-a, već i da obezbedi njenu lakšu dostupnost.

Danas, ulaskom u treću deceniju postojanja The English Book omogućava i online prodaju. www.englishbook.rs

Proizvodnja: Donji Matejevac, 018/4652-368 i 064/11-62-864

Prodaja:  Radoja Dakića br. 47, lok 1b, 1800 Niš, 018/277-058 i 063/11-62-864 www.draganatorte.com

Prijatan ambijent u centru grada u kome ćete uživati u hrani izvanrednog kvaliteta i ukusa, koju karakteriše italijanska testenina, originalni mocarela sir, najfiniji pelat paradajz, sveže povrće, prvoklasni pršut, kao i pica od hrskavog tankog testa.
24 SATA DNEVNO DOSTAVA! 018 244 396, 018 278 111, 061 22 44 442, 061 22 55 552, nightandday.rs

Cineplexx Niš, Bulevar Medijana 21, STOP SHOP ritejl park, 18000 Niš, +381 18 300 340, www.cineplexx.rs

Pozorište lutaka ima važnu ulogu u estetskom i moralnom vaspitanju mladih naraštaja. Naše predstave svojim scenskim dejstvom razvijaju dečiju maštu, pobuđuju radoznalost, postavljaju pitanja i kroz scensku iluziju daje odgovore na sve moralne, etičke i estetičke dileme kojima su deca i mladi izloženi u svakodnevnom životu. www.nispuppets.org.rs